Sociale media

Open the menu

Forest Sounds Festival

AZG zal aanwezig zijn op het Forest Sounds Festival
Datum
Starttijd 18:00
Einddatum
Locatie Abdij van Vorst – hoofdingang via Sint-Denijsplaats – 1190 Vorst
Cultureel evenement

Vrije ticketprijs (0€ - 5€ - 10€ - 15€) - Verplicht ticket vanaf 15 jaar.

Het Forest Sounds Festival keert terug voor zijn 8e editie op 30 en 31 augustus in de Abdij van Vorst. Het is hét muziekevenement aan het einde van de zomer. Artiesten van alle genres, met originele en diverse muziekstijlen: wereldmuziek, urban muziek, electro, hedendaags traditioneel... een alternatief programma om je buiten de gebaande paden te brengen. 

Maar het festival zit ook boordevol entertainment en optredens om overdag en 's avonds een gezinsvriendelijke sfeer te garanderen. 

AZG zal aanwezig zijn op het festivalterrein met een speciale activiteit die bedoeld is om festivalgangers bewust te maken en hen meer te leren over onze humanitaire missies over de hele wereld. 

We nodigen je uit om ons te ontmoeten, te genieten van de muziek en deel te nemen aan de activiteiten terwijl je een belangrijk humanitair doel steunt. Jouw steun en vrijgevigheid zijn van onschatbare waarde en helpen ons om elke dag levens te redden. Kom samen met je familie, vrienden of collega's voor een muzikaal feest van solidariteit!

Volg ons op onze sociale netwerken (of schrijf je in voor onze nieuwsbrief) voor meer informatie over ons partnerschap en onze activiteiten.